Flytning på hele Sjælland

Gundermann’s Eftf. A/S har gennem mere end 125 år udført professionel flytning for kunder over hele Sjælland.


Så står De foran at skulle flytte og ønsker en billig flytning uanset beliggenhed på Sjælland, er vi det rette flyttefirma til opgaven.

Flytning for private og erhverv

Vi tilbyder flytning til såvel private som erhverv. Uanset opgavetype og omfang, så garanterer vi en professionel behandling og håndtering af alle ejendele.

Ved privat flytning har vi respekt for de minder og følelser, som Deres nu ”gamle” hjem kan have. Derfor tager alle vores flyttemænd hensyn til særlige ønsker i forbindelse med flytningen.

Ved erhvervsflytning er det vigtigt, at det påfører Deres firma mindst mulig tid, hvor I ikke kan arbejde, og her kan vi trække på mange års erfaring. Ligeledes kan vi også tilbyde erhvervsflyt uden for normal arbejdstid, hvis det er det rigtige for Jer.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Om vi skal være involveret i nedpakningen eller udelukkende stå for flytningen, er helt op til Dem.


På den nye adresse sørger vi for at placere flyttekasserne efter Deres anvisning, så De lettest kan klare udpakningen.


Ring til os på 36727374, så vi kan strikke et godt og uforpligtende flyttetilbud sammen til Dem, som matcher Deres eksakte behov, eller send os en e-mail på info@gundermann-flyt.dk

Flytning København

Hvert år flytter mange mennesker ind og ud af lejligheder i København, og det kan være svært at klare flytningen selv, hvis boligen eller kontoret ligger på 5. sal.


Hos Gundermann’s Eftf. A/S har vi årelang erfaring med flytning i København, så uanset om De flytter til eller fra lejlighed, hus eller firmadomicil, kan vi løse opgaven professionelt.


Skal i flytte fra lejligheden? Eller skal jeres virksomhed skifte adresse?
Vores brede ekspertise inden for faget gør, at vi kan udføre alle typer flytteopgaver. Vi har vognparken og mandskabet til at håndtere både privatflyt og erhvervsflyt uafhængigt af opgavens størrelse.


Vi flytter ligeså gerne den studerendes få flyttekasser til et nyt kollegium, som vi leverer en total flytteløsning, når den store virksomhed skal rykke ind i nye lokaler.
Fleksibel flytning i København

Der kan være mange minder forbundet med at forlade et hjem, og her tager flyttefirmaet Gundermann’s Eftf. A/S de nødvendige hensyn til Deres behov.


I forbindelse med firmaflytning er vi også meget fleksible over for specifikke ønsker, så hvis I eksempelvis helst vil have udført flytningen uden for normal arbejdstid, klarer vi også det.


Vi hjælper med flytning i hele København - herunder Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Amager & Valby

Kontakt os

Ring til os på tlf: 36 72 73 74 for et uforpligtende tilbud på flytning i København.


Se også vores ydelser indenfor erhvervsflytning og opbevaring.